فنیکا یادگیری برای کسب و کار

فنیکا مجموعه ای برای آموختن از حرفه ای هاست جایی برای یادگیری شما به طوری که بتوانید کسب و کار خود را راه اندازی کنید یا در شغل فعلی حود از آن استفاده کنید.

فنیکا یادگیری برای کسب و کار

فنیکا مجموعه ای برای آموختن از حرفه ای هاست جایی برای یادگیری شما به طوری که بتوانید کسب و کار خود را راه اندازی کنید یا در شغل فعلی حود از آن استفاده کنید.

خوشحالیم که با فنیکا همراه هستید ، هدف ما آموزشی هست که منجر به راه اندازی کسب و کار جدید برای شما یا افزایش مهارت شما در کسب و کارتان گردد، متفاوت از هرجای دیگه فنیکا فقط کاربردی بودن و ارزشمند بودن آموزش را دنبال میکند.

پیوندها
  • ۰
  • ۰

کشمش از جمله خشکبارهای به شمار میرود که از خشک کردن میوه درخت مو به دست می آیید و از آنجا که باغ های انگور در بسیاری از مناطق کشور ما به وفور وجود دارند این محصول هم مصرف داخلی زیادی دارد و هم جنبه صادراتی دارد از این رو تولید کشمش در ایران هم به صورت سنتی و هم به صورت صنعتی انجام میگیرد.

آموزش تولید و پرورش انواع کشمش در ایران

آموزش تولید و پرورش انواع کشمش می تواند راهی برای ایجاد کسب و کار و حرفه شخصی باشد.

آموزش تولید و پرورش انواع کشمش

حتما میدانید که خشک کردن مانند نمک سود کردن یکی از روش های نگهداری طولانی مدت مواد غذایی است
که از دیر باز مورد استفاده بشر قرار میگرفته است این روش امروزه نیز توسط بسیاری از باغ داران برای نگهداری
از محصول خود و کسب درآمد از آن مورد استفاده قرار میگیرد.

کشمش با وجود اینکه از خشک کردن انگور حاصل میگردد اما تنوع بسیار زیادی دارد
این فراوانی تنوع بستگی به نوع انگوری که کشمش از آن به دست می آید
و همچنین فرایند خشک کردن آن و موادی که در طی این فرایند استفاده میشود دارد.

انواع مختلف کشمش عبارتند از کشمش سبز قلمی ، کشمش زرد قلمی
، کشمش آفتابی ، مویز ، کشمش پلویی

روش های مختلف تولید کشمش

1-کشمش آفتابی :

در این روش کشمش مورد نظر که باید بی دانه و گوشتی باشد را پس از جمع آوری شدن
از باغ در معرض تابش مستقیم خورشید قرار میدهند تا به میزان مد نظر خشک شود
در این روش رنگ دانه های کشمش قهوه ای بوده و کمی خشک تر از حالت های دیگر میباشند
و بسته به نوع انگور مورد استفاده و درجه حرارت هوا 15 تا 20 روز زمان برای خشک شدن لازم است.

2-کشمش سبز:

در این روش نیز انگور ها پس از جمع آوری در محیطی که همواره سایه باشد از سقف آویزان میشوند
و با جریان هوا خشک میگردند که باعث سبز شدن رنگ کشمش نهایی میشود
در این روش 50 تا 60 روز زمان برای آماده شدن کشمش نیاز است.

تولید کشمش در محل تاکستان

3-کشمش کالفرنیایی :

در این روش ابتدا محلول هیدروکسید سدیم را با غلظت 0.2 تا 0.3 درصد به جوش آورده
و انگورها را درون محلول در حال جوش فرو برده و بلافاصله در معرض دوش آب سرد قرار میدهند
پس از این به مدت 2 تا 4 ساعت توسط دود سولفور خشک مینمایند.

4-کشمش تیزابی :

در این روش که به آن روش استرالیایی نیز میگویند پوست دانه های انگور را به مواد مایعات قلیایی آغشته میکنند
که باعث سرعت بخشیدن به عمل خشک شدن آنها میشود

برای تهیه تیزآب 2 تا 3.5 کیلوگرم کربنات پتاسیم و یک لیتر روغن استرالیایی و 50 لیتر آب را مخلوط کرده
و دانه های انگور را به مدت یک دقیقه درون آن فرو برده و سپس درون آبکش گذاشته تا مواد اضافی جدا شود
و بعد در محل مناسب برای خشک شدن قرار میدهند خوشه ها را نباید هرگز بر روی هم قرار داد
و برای خشک شدن یکدست نیاز به برگرداندن خوشه ها دارد در این روش 5 تا 8 روزه کشمش آماده است

این روش معمولی ترین روش خشک کردن انگور و در ایران و جهان است.

لازم است بدانید که از همه انواع انگور برای تولید کشمش استفاده نمیگردد
در تهیه کشمش هر چقدر که انگور بدون هسته باشد و همچنین نرم و گوشتی باشد کشمش آن کیفیت بالاتری دارد

همچنین انگور باید کاملا رسیده باشد تا هم زمان خشک کردن آن کاهش یابد و کیفیت کشمش تولیدی حاصل از آن بالاتر برود.

برای تهیه مویز نیز باید از کشمش های دانه درشت که اغلب قرمز رنگ هستند استفاده میشود.

انبار کردن صحیح کشمش

بعد از تولید کشمش باید مراقب باشید که زمان انبار کردن آنها در محل تاکستان
تا رساندن آنها به انبار برای نگهداری و یا مراکز بسته بندی جهت بسته بندی کردن و ارائه به بازار
کشمش ها را نباید به گونه ای روی هم انبار کنید که منجر به ترکیدن بر خی دانه ها
و در نتیجه چسبناک شدن دانه های اطراف آن شود
و همچنین باید از رسیدن گرد و خاک و همچنین حشرات به محصولتان محافظت کنید.

اگر خودتان قصد انبار کردن محصول را دارید باید دقت کنید که محل انبار باید کاملا خشک و خنک باشد
و هیچ گونه آلودگی نداشته باشد و امکان نفوذ حشرات به درون آن وجود نداشته باشد.

بهترین دما در محل انبار برای نگهداری کشمش 8 درجه و رطوبت 45 تا 55 درجه است
کشمش raisin را در این شرایط تا یکسال میتوان نگهداری کرد
دقت کنید که هرگز کشمش سال قبل و کشمش جدید را با هم انبار نکنید.

در کشور ما به علت فراوانی محصول انگور کشمش به عنوان سومین محصول صادراتی کشور به حساب می آیید
انگور به روش صنعتی توسط دستگاه های کاملا مکانیزه و تمام اتومات تولید و بسته بندی شده و صادر میگردد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی