فنیکا یادگیری برای کسب و کار

فنیکا مجموعه ای برای آموختن از حرفه ای هاست جایی برای یادگیری شما به طوری که بتوانید کسب و کار خود را راه اندازی کنید یا در شغل فعلی حود از آن استفاده کنید.

فنیکا یادگیری برای کسب و کار

فنیکا مجموعه ای برای آموختن از حرفه ای هاست جایی برای یادگیری شما به طوری که بتوانید کسب و کار خود را راه اندازی کنید یا در شغل فعلی حود از آن استفاده کنید.

خوشحالیم که با فنیکا همراه هستید ، هدف ما آموزشی هست که منجر به راه اندازی کسب و کار جدید برای شما یا افزایش مهارت شما در کسب و کارتان گردد، متفاوت از هرجای دیگه فنیکا فقط کاربردی بودن و ارزشمند بودن آموزش را دنبال میکند.

پیوندها
  • ۰
  • ۰

آموزش باریستا بار  یا کافی من در کافی شاپ

آموزش باریستا بار

قهوه یک دانه خوراکی است که از آسیاب شده آن دم نوش تهیه میشود .

این دانه معطر محصول آفریقاست اما با توجه به علاقه مندان زیادی که تمام جهان دارد امروزه در بسیاری از کشور ها کشت میشود و انواع و اقسام نوشیدنی های خوش طعم وخوش عطر آن در منوی تمام کافی شاپ ها خودنمایی میکند.به هر کسی که در تهیه انواع نوشیدنی های مرتبط با قهوه مهارت دارد باریستا بار میگویند.

باریستا بار کیست و چه مهارت های دارد؟

از آنجایی که علاقه مندان به قهوه روز به روز با معرفی این نوشیدنی در همه کشور ها بیشتر شد
باعث به وجود آمدن شغلی مرتبط با تهیه این محصول گردید که باریستا نام گرفت


این شغل مختص خانم ها و آقایان نیست و نیاز به مهارت و تخصص و شناخت کامل
دانه های قهوه و اطلاعت دیگری دارد که در ادامه برای شما توضیح میدهیم .

میتوان گفت باریستا بار مترادف همان قهوه چی خودمان است
که به جای تهیه انواع دم نوش توسط چای از قهوه استفاده میکند
در برخی کشورها به کسی که نوشیدنی های قهوه بر پایه اسپرسو تهیه میکندباریستا میگویند مانند آمریکا
اما در برخی کشورها تخصص باریستا تنها به تهیه قهوه بر اساس اسپرسو محدود نمیشود.

مهارت های تخصصی یک کافی من؟

همان طور که گفتیم تخصص باریستا بار تهیه انواع نوشیدنی ها گرم و سرد است
که پایه اولیه آنها قهوه است اما از آنجایی که قهوه را میتوان با یک دستگاه قهوه ساز
در منزل هم تهیه کرد یک باریستا کار حرفه ای و موفق باید
مهارت های زیادی داشته باشد تا بتواند مشتری های زیادی جذب کند

از جمله این مهارت ها عبارتند از :

1-تخصص کافی در شناخت دانه قهوه و اطلاعات کافی از محل کشت قهوه

(حتی اگر باریستا بار در کار خود مهارت داشته باشد اما دانه قهوه به درستی کشت نشده باشد طعم خوبی به شما نخواهد داد)

2-تهیه قهوه و دم آوری آن بدون استفاده از دستگاه های مرتبت

3-شناخت کامل دستگاه های قهوه ساز و اسپرسو ساز و غیره و مهارت کافی در استفاده از آنها

4-کسب هنر شیر قهوه نگاری که بسیار چشم نواز و جذاب است

5-مهارت و خلاقیت در شناخت طعم ها و ایجاد طعم های مختلف با ترکیب قهوه

6-شناخت ذائقه مشتری و قدرت میکس کردن و تهیه قهوه مورد پسند مشتری

7-تخصص کافی در چگونگی آسیاب کردن قهوه (برای مصارف گوناگون آسیاب کردن های متفاوتی وجود دارد )

8-تخصص و تجربه کافی در میزان استفاده از قهوه برای یک فنجان در تهیه انواع نوشیدنی و به وجود آوردن طعم دلخواه

در مجموع یک باریستا بار حرفه ای باید توانایی تامین نیاز مشتری را داشته باشد
و بتواند انواع قهوه ،لاته آت ، کاپوچینو و در کل هر محصولی مرتبط با قهوه را در بهترین طعم و عطر تهیه کند

در کافی شاپ ها کافی من ها را معمولا توسط جلیقه ای که بر روی لباسشان میپوشند میشناسند

در نهایت برای باریستا بار barista  شدن نیاز به شرکت در دوره های تخصص
و هم چنین کسب تجربه و به دست آوردن اطلاعات بالا در این خصوص میباشید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی